voord

WEZEP - Het is een bijzondere tijd. Voor veel  mensen speelt het leven zich nu vooral achter hun voordeur af. Anderen werken door, maar het werk is anders dan anders. Lisette Vossebelt grijpt deze unieke tijd aan om een serie voordeurportretten te maken. Ze fotografeert inwoners en medewerkers van (zorg)organisaties en bedrijven in de gemeente Oldebroek voor hun woning of werkplek. De foto’s worden op gepaste afstand, met telelens, genomen.

Dit initiatief is al door meerdere fotografen in Nederland opgepakt en levert mooie reportages op. Kijk op facebook Lisette Vossebelt Photography. voor de eerste resultaten.

Lisette: "Het is een bijzondere periode die we doormaken. Hier zullen we het waarschijnlijk met onze kleinkinderen nog over hebben. Voor de meeste mensen is het wennen, want hoe vaak komt het voor dat je met het hele gezin thuis zit? Vaak gebeurt dit alleen tijdens vakanties of met kerst Als fotograaf wil ik dan ook maar al te graag deze periode vastleggen. Achter elke voordeur zit een verhaal dat verteld moet worden, ik wil de inwoners van de gemeente een gezicht geven.’’

Lisette gaat op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag op stap in de gemeente Oldebroek om deze portretten vast te leggen. "Per locatie maak ik zo’n vijf tot tien minuten foto’s. Deze foto’s stuur ik vervolgens geheel gratis toe." 

Lisette is nog op zoek naar gezinnen en bedrijven die het mooi vinden om mee te doen aan dit initiatief. Wil jij jouw gezin vast laten leggen, je opa/oma, werk je in de zorg en wil je met je collega’s op de foto? Neem dan contact met Lisette op via Whatsapp 06-15557787.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment