bakenlogo

OLDEBROEK - Wilfred Juurlink (1961) is per 1 april 2020 benoemd tot Bestuurder van Zorgverlening Het Baken, in de vacature die door het vertrek van Silvia Timmer was ontstaan. Mede gelet op de huidige coronacrisis begint hij per direct. Het Baken heeft zich gespecialiseerd in de zorgverlening aan kwetsbare ouderen en richt zich daarbij met name op de intensieve intramurale verpleeghuiszorg met vestigingen in Elburg, Nunspeet, Hulshorst, Oldebroek en Hattem.

Wilfred Juurlink is een ervaren Bestuurder en heeft tot voor kort als lid van de Raad van Bestuur leiding gegeven aan Alliade, een grote zorgorganisatie in Friesland. Hij was daar onder andere verantwoordelijk voor de ouderenzorg (Meriant). Hij is opgeleid tot verpleegkundige en is in de eerste 15 jaar van zijn loopbaan werkzaam geweest in de verpleegkundige praktijk. Daarna heeft hij in meerdere organisaties leidinggevende en bestuurlijke functies vervuld. Zijn brede achtergrond, bestuurlijke ervaring en persoon maken hem volgens de Raad van Toezicht de geschikte Bestuurder om Het Baken te leiden en met medewerkers en management voort te bouwen op het mooie fundament dat er ligt.

Wilfred Juurlink: “Ik beschouw het als een eer en genoegen Zorgverlening Het Baken de komende jaren te mogen dienen. Het is een mooie organisatie met een stevige basis. De komende jaren staat ons een fors (ver)bouwprogramma te wachten en zijn er inhoudelijk uitdagingen om de ouderenzorg te integreren in de samenleving. Samen met de nieuwe collega’s van Het Baken lever ik daar graag een bijdrage aan”.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment