stimenz

OLDEBROEK - Per 1 mei jl. zijn welzijnsorganisatie Wisselwerk en maatschappelijke dienstverlener MD Veluwe gefuseerd tot één brede welzijnsinstelling. Vanaf heden gaat de organisatie verder onder de naam: Stimenz. Gekozen is voor een stimulerende naam waarin de mens centraal staat. Onder het motto 'Iedereen telt mee', wil Stimenz actief bijdragen aan een samenleving waarin iedereen meedoet en van betekenis is.

Als brede welzijnsinstelling voor de Veluwe verwacht Stimenz meerwaarde te kunnen bieden aan zowel bewoners en cliënten, als aan de gemeenten. Dit door actief bij te dragen aan de vernieuwing binnen het domein van zorg en welzijn en door tijdig in te spelen op de vele veranderingen. Natuurlijk in nauwe samenwerking met ketenpartners, zorgaanbieders en gemeenten.

Het werkgebied van Stimenz omvat de zes gemeenten in de regio Noord Veluwe (Oldebroek, Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten), Apeldoorn, Barneveld, Ede en Nijkerk. Bovendien wordt voor diverse projecten in andere plaatsen samengewerkt.

Burgers in het werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de medewerkers van Stimenz. Zij doen waar zij goed in zijn: mensen ondersteunen op weg naar optimale zelfredzaamheid en actief meebouwen aan sociale verbinding in wijken, buurten en straten. De organisatie kan daarbij rekenen op de inzet en de gedrevenheid van een grote groep vrijwilligers.

Implementatie van de fusie

De komende maanden wordt hard gewerkt aan de implementatie van de fusie. In de eerste plaats aan de integratie van culturen en systemen, maar ook aan het doorgroeien naar dé brede welzijnsinstelling voor het gehele werkgebied. Verder worden alle administratieve en stafafdelingen ondergebracht in één bedrijfsbureau, daarmee streeft Stimenz naar meer slagkracht en lagere kosten. Verder worden naam en logo in de komende maanden stapsgewijs doorgevoerd in een nieuwe huisstijl.

Meer informatie

Stimenz is op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar via 0900 230 0 230. De website www.stimenz.nl is online en is de komende maanden nog gekoppeld aan de bestaande websites van de fusiepartners.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment