Poster Bevrijdingsconcert De Eendracht

WEZEP - Op 17 april 2020 is het 75 jaar geleden dat Oldebroek werd bevrijd door de Canadese troepen. Onze ouderen waren erbij toen het oorlog was. Ze waren erbij toen er bevrijding kwam. En…er was muziek!

En … er is muziek! Zaterdag 4 april 2020 wordt er een uniek concert verzorgd door De Eendracht in het Noorderlicht in Wezep. We vieren 75 jaar bevrijding, we luisteren naar de herinneringen en bevrijdingsverhalen uit onze regio én we zingen en luisteren samen naar mooie muziek. Muziek die onlosmakelijk verbonden is met deze tijd. Door deze muziek zoeken we verbinding, zoeken we naar herinneringen, die we samen kunnen delen.

Het concert is voor iedereen, maar voor onze oudere (eenzame) inwoners van de gemeente Oldebroek in het bijzonder. Door dit concert willen wij de eenzaamheid van onze oudere inwoners doorbreken en sociale verbinding stimuleren. Dit concert, waarbij wij de vrijheid vieren, is een perfecte gelegenheid om de verbinding te creëren tussen jong en oud. Het is dé gelegenheid om de bevrijdingsverhalen door te vertellen aan de volgende generatie zodat dit nooit vergeten wordt.  

Muziekvereniging De Eendracht neemt als initiatiefneemster van dit project het voortouw in het verbinden van ouderenorganisaties, kerken en plaatselijke ondernemers. Op deze manier worden honderden ouderen bereikt en uitgenodigd voor dit muzikale evenement. Dit alles voor onvergetelijke momenten voor de jeugd van vroeger’.

De Eendracht nodigt iedereen uit om te komen luisteren. Laat u aangenaam verrassen door het mooie programma dat De Eendracht ten gehore zal brengen.

Zaterdag 4 april 2020 om 15:30 uur, Noorderlicht Wezep

Toegang gratis.

Aansluitend aan het concert is er voor iedereen een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment