walkentalk

WEZEP - Op woensdag 4 maart geeft Marianne van Ommen, intercedent bij Randstad Nederland bv, tips over solliciteren tijdens de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe in Wezep.Walk&Talk bijeenkomsten zijn voor werkzoekenden. Marianne van Ommen zoomt in op “solliciteren”.  Het gaat over CV en de motivatiebrief, daarnaast LinkedIn tips en een uitgebreide kijk op het voorbereiden van een gesprek. Uiteindelijk maakt iedereen een Elevator Pitch, die gebruikt kan worden bij CV, LinkedIn of een netwerk of sollicitatiegesprek.

Na de informatie van Marianne van Ommen kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst is bij de Bibliotheek in Wezep en begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur.

Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Bibliotheek Wezep is te vinden aan Mariënrade 3, 8091XS Wezep, in het dorpshuis. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit. De Walk&Talk bijeenkomst bij de Bibliotheek in Wezep is iedere eerste woensdag van de maand.

Voor meer informatie over Walk&Talk zie https://www.bibliotheeknoord-veluwe.nl/activiteiten/walk-talk--de-koffiepauze-voor-werkzoekenden.html

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment