acmv

OLDEBROEK - De komende periode zullen zowel het A-orkest als het jeugdorkest van CMV Concordia Oldebroek deelnemen aan een concours. Het A-orkest zal, onder leiding van dirigent Jaap Musschenga, deelnemen aan het concours op 14 maart in Heerenveen. Een aantal weken later reist het jeugdorkest, samen met dirigent Hendry van Loo, af naar Friesland. Zij zullen op zaterdag 4 april in Drachten deelnemen aan het Open Nederlands Fanfare Kampioenschap. Op zaterdag 29 februari geven beide orkesten u de gelegenheid om hun concourswerken te komen beluisteren.

Het A-orkest zal deze avond, onder andere het verplichte werk Suite from Mass en het schitterende I shall love but thee uitvoeren. Dit laatste werk zal uitgevoerd worden samen met sopraanzangeres Fardau van der Woude.

Het jeugdorkest komt op de Open Nederlands Fanfare Kampioenschappen uit in de 4e divisie. In de 4e divisie spelen alle deelnemende orkesten het verplichte werk Centenary 2019. Dit prachtige werk zal door het jeugdorkest ook worden uitgevoerd tijdens het try-out concert.

Het try-out concert begint 29 februari om 19.30 uur in Kulturhus de Talter.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment