5421867a a125 4791 b9cf 9790a44812f6

OLDEBROEK - Vanochtend mochten ouders, opa's, oma's, groepsleerkrachten en directeuren een kijkje nemen op de gepimpte zolder van de Praktijkklas. De Praktijkklas is een initiatief van Stichting de Akker in samenwerking met het Oostenlicht. Deze klas komt elke vrijdagochtend bij elkaar. De leerlingen die hiervoor in aanmerking komen hebben gouden handen en hebben op de basisschool meestal moeite met de theoretische stof. 

Foto's

De afgelopen periode zijn de leerlingen bezig geweest met het thema:"Wonen in de Wereld". De leerlingen hebben de zolder van De Regenboog een metamorfose gegeven. Ze hebben zelf laminaat gelegd, behangen, geverfd, een tafel gemaakt, kussentjes gemaakt en een kapstokje in elkaar gezet. 

Afgelopen vrijdag werd de zolderkamer officieel geopend, dit werd door 2 leerlingen van de Praktijkklas gedaan. Zij zaagden een plank door i.p.v. een lintje door te knippen. Ook was er voor elke leerling een certificaat die werd uitgereikt door Jiska Dekker en Sandra Ruitenberg (de leerkrachten van de Praktijkklas). Het was een druk bezochte ochtend waarbij de gasten werden verwend met koffie en zelfgebakken lekkers, geserveerd door de leerlingen.   

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment