2019 11 workshop

WEZEP -  Vindt u het spannend om het internet te gebruiken? Wat kan er gebeuren, wanneer is het veilig om een mail of bijlage te openen en wanneer nou juist niet? Bibliotheek Noord-Veluwe verzorgt in Wezep een lezing voor iedereen die informatie en handvatten zoekt om te weten waarop ze moeten letten om veilig het internet op te gaan. Deelnemers worden ingelicht over diverse technieken die worden gebruikt om valse mails en foute websites te herkennen. Hoe gaat u veilig om met wachtwoorden, hoe kunt u de pc zo inrichten dat deze veilig is, hoe herkent u phishing, wat kunt u doen aan preventie?

Internet met meer zelfvertrouwen gebruiken
Het doel van de lezing is om deelnemers met meer zelfvertrouwen gebruik te laten maken van het internet. Doe bijvoorbeeld bankzaken met vertrouwen online. Door de vragen en ervaringen van mede deelnemers ontstaat er ook een mooie interactie onderling. U kunt uw eigen laptop, tablet of telefoon meenemen.

Informatie:
Datum: dinsdag 17 maart 2020

Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Locatie: Bibliotheek Wezep, Marienrade 3, 8091XS Wezep

Prijs: € 3,50 voor leden van de bibliotheek (met 1 introducé € 7,00), € 5,00 voor niet-leden; inclusief een kopje koffie/thee

Aanmelden via www.bibliotheeknoord-veluwe.nl

Maximaal 20 deelnemers.

Dezelfde lezing is in Hattem op woensdag 11 maart om 9.30 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment