jef1

HATTEMERBROEK - Afgelopen vrijdag was de première van toneelvereniging “Irene” met het blijspel “Eerlijkheid duurt het langst” geschreven door Jeffrey Koerhuis. Jeffrey is lid van de toneelgroep en debuteerde hiermee als schrijver met zijn eigen geschreven toneelstuk voor een uitverkochte zaal “de Bouwakker” te Hattemerbroek. Het publiek genoot van het verhaal van burgemeester Harry Ranken en agent Berend Berkema die langzamerhand de dagelijkse sleur in het kleine dorpje wel een beetje zat. Zo komen ze op het idee om eens een dagje van baan te ruilen.

Maar net op deze ruil-dag, komt de familie van Berend langs en de verwarring is groot. Als ook andere personeelsleden en de buren zich ermee gaan bemoeien lijkt alles fout te gaan. Het wordt een vrolijke boel maar uiteindelijk…..duurt eerlijkheid het langst!

Er worden nog 3 uitvoeringen in Bouwakker gegeven en wel vr. 14 febr. (uitverkocht), zat. 15 febr. en vr. 21 febr. De voorstellingen beginnen om 19.45 uur. Zaal open om 19.00 uur.

De toneeluitvoeringen worden jaarlijks door een groot aantal belangstellenden bezocht. Om teleurstelling te voorkomen wordt geadviseerd kaarten in de voorverkoop te halen. Dit kan bij:

*Snackbar en klompenwinkel Nagelhout, Zuiderzeestraatweg 687, Hattemerbroek (ma/wo. gesloten)

        *Ada van de Poll, Zuiderzeestraatweg 554, Wezep

Of telefonisch reserveren tot 1 dag voor de uitvoering bij: Ada van de Poll, tel. 038-3764971.

De prijs van het kaartje is voor volwassenen € 5,00. Kinderen t/m 12 jaar betalen

€ 2,50 per kaartje.

Meer informatie op: toneel-irene.nl.

jef2

Facebook Toneelvereniging Irene

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment