snufdehondoorlog1

OLDEBROEK - Dit jaren vieren en gedenken wij 75 jaar bevrijding. De chr. Oranjevereniging Oldebroek organiseert daarom een aantal activiteiten.  Eén daarvan is een filmvertoning voor schoolkinderen.  Zij zijn uitgenodigd voor de film “Snuf de Hond in Oorlogstijd”. Op twee middagen zal deze film vertoond worden bij Molen “De Hoop” aan de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek. Op woensdag 26 en donderdag 27 februari; De voorstelling duurt ongeveer 100 minuten. In de pauze zal er ook een traktatie zijn. Deze activiteit wordt door Chr. Oranjevereniging Oldebroek georganiseerd in samenwerking met Philadelphia en Molen “De Hoop” en is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Oldebroek in het kader van 75 jaar bevrijding. De voorstellingen op beide dagen beginnen om 13.00 uur. Inloop vanaf 12.30 uur.

Aanmelden via de mail voor deze dagen is verplicht, in verband met het aantal beschikbare zitplaatsen. Aanmelden kan via de mail: info@oranjeverenigingoldebroek.nl Graag naam, aantal personen en voorkeur datum doorgeven a.u.b.

Zie voor alle activiteiten van de oranjevereniging facebook pagina, website en het programmaboekje wat in april verschijnt.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment