concordia

OLDEBROEK - Op 15 februari zal het jaarlijkse Concordia’s got talent plaatsvinden. Diverse leden, zowel blazers als slagwerkers, van CMV Concordia Oldebroek zullen deze middag solistisch, als duo of als trio optreden. Ook leerlingen van Stichting Muziekonderwijs Oldebroek zullen deelnemen aan dit concours. Voor deze optredens krijgen de deelnemers punten en een juryverslag. Muzikanten met het hoogste puntenaantal in hun categorie zullen ook nog met een mooie beker naar huis gaan. De moeilijke taak om de optredens te beoordelen ligt in handen van Gerk Huisma.

Het solistenconcours begint om 13.30 uur in Kulturhus de Talter in Oldebroek. 

Direct na afloop van het solistenconcours zullen de leerlingen van de vereniging een optreden verzorgen. Ook het jeugdorkest zal een concert verzorgen met diverse vlotte muziek.

Tijdens het concert zal het jeugdorkest voor het eerst Centenary 2019 uitvoeren. Dit werk is het verplichte werk voor de Open Nederlandse Fanfarekampioenschappen. Het jeugdorkest zal dit jaar hieraan deelnemen. Zij komen daarin, onder leiding van dirigent Hendry van Loo,  uit in de 4e divisie. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment