83210242 3100022506890145 8704339004503359488 n

Urenlang speelplezier en heerlijke pannenkoeken bij ‘De Boskabouter’ in Wezep

WEZEP (advertentie) - Op vrijdag 14 februari 2020 is de feestelijke opening van pannenkoekenhuis de Boskabouter in Wezep. Bekende naam? Dat klopt! In Nunspeet is de Boskabouter al een groot succes. Daar staat het pannenkoekenhuis bekend om de overzichtelijke speeltuin, stoere skelterbaan, ambachtelijke bereide pannenkoeken en het uitermate kindvriendelijke concept. Dit wordt vanzelfsprekend doorgezet naar Wezep.

Een belangrijk onderdeel van het kindervriendelijke concept is Nico de Boskabouter. Nico is de mascotte van het pannenkoekenhuis. Wat hij het liefste doet, is iedereen gelukkig maken. Of je nou naar de Boskabouter komt om te spelen of te ontspannen, iedereen is welkom om buitengewoon te genieten. Naast dat hij zorgt voor een ultieme beleving door dagelijks een bezoek te brengen aan het restaurant, hoef je hem niet te missen wanneer je naar huis gaat. Nico heeft zijn eigen winkel waar kinderen hun gespaarde munten kunnen inruilen voor leuke items als bijvoorbeeld een knuffel, sleutelhanger of puzzel. Hij heeft zelfs een eigen lied welke op 14 februari in Wezep voor het eerst te horen zal zijn!

Vanaf zaterdag 15 februari is de Boskabouter voor het grote publiek geopend. Wil jij bij Nico komen spelen en smullen? Kijk voor meer informatie op www.restaurantdeboskabouter.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment