83122160 2716190435141241 2765634316405833728 o

HATTEMERBROEK - Henk van Oene beheert,samen met zijn twee zoons, een Facebookpagina met oude foto's die met Hattemerbroek te maken hebben. Om deze goed te kunnen vullen, zijn ze op zoek naar foto's uit de vorige eeuw. ' We zijn constant op zoek naar nieuwe foto's en video's, want we denken dat er bij mensen thuis nog veel foto's uit deze omgeving te vinden zijn,'vertelt Henk. 'We hebben al veel mensen geholpen met het digitaliseren van foto's, dia's en video's. Dit is niet alleen leuk voor de familie zelf, maar andere leden vinden dit ook prachtig. Veel van die foto's komen vanuit de oudere generaties, die soms wat minder bekend zijn op internet. Dat is jammer, want er gaan veel foto's verloren, zeker als ze niet gedigitaliseerd en gedeeld worden'.

De groep is gestart in februari 2018. Henk: 'Wekelijks krijgen we nog steeds nieuwe aanmeldingen. We zitten ondertussen al op de ruim 750 leden. De animo en enthousiasme overtreft onze verwachtingen'.

Heeft u foto's of herkent u mensen op de beelden die op https://www.facebook.com/groups/hattemerbroek/ staan? Schroom dan niet om een reactie en/of foto te plaatsen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment