sem

’t LOO– In een prachtige finale tijdens de Maxi Promo Wintercompetitie pakte Sem Hardlooper uit Wezep de winst in het algemeen klassement. Sem kan terugkijken op een geslaagd seizoen. Bij het Nederlands Kampioenschap Mountainbiken stond hij ook op het podium met een prachtige 3e plaats. Sem reed in de categorie 13 t/m 15 jaar. Diederick Fobbe uit ’t Loo werd tweede en derde werd Vincent van Dorp uit Elburg. Bij de meisjes was Jenna van Tongeren uit Harderwijk overall de beste, tweede werd Anna Linde van Dorp uit Elburg en de derde plaats was voor Britt Wijntjes uit Elburg.

Het eindklassement bij 11 t/m 12 jarigen werd bij de jongens gewonnen door Tobias Landman uit Hengelo, Rick Inpijn werd tweede en de derde plaats was voor Damian van den Berg uit Oldebroek. Bij de meisjes was Lotte Casteel uit Zwolle de beste, Linde Brouwer uit Zwolle tweede en Jinthe Nijboer uit Zwolle derde. Jinthe was er zaterdag niet bij, zij reedt het Nederlands Kampioenschap Veldrijden en werd daar vijfde.

Bij de 8 t/m 10 jarigen ging de winst naar Michiel Hellendoorn uit Hoog Soeren, Simon Landman uit Hengelo werd tweede en derde plaats was voor Tijn Nijhhof uit Zwolle die ook de winst in de laatste wedstrijd pakte. Bij de meisjes werd Zoë Brakke uit Staphorst eerste. Zij was niet aanwezig, vanwege deelname aan het Nederlands Kampioenschap veldrijden en wist op de finaledag in Moergestel  Nederlands Kampioen Veldrijden te worden. Twee prijzen op één dag, Nederlands Kampioen en winnares van de Maxi Promo Wintercompetitie Mountainbiken 2019 – 2020. De tweede plaats was voor Floor Marsman uit Den Dam en derde werd Rinkje Riezebos uit Oldebroek.

In de categorie 5 t/m 7 jarigen bij de jongens was de winst in het ndklassement voor Nick Visser uit Oldebroek, tweede werd Tijn Reenalda uit Hertme en derde werd Joey van ’t Ende uit Wezep. Bij de meisjes was Juliet Reenalde uit Hertme de beste, tweede werd Isabel van den Berg uit Oldebroek.

Aan het eind van de finaledag werden alle kampioenen van de Maxi Promo Wintercompetitie 2019 – 2020 gehuldigd in de kantine van de ATB Vereniging Oldebroek. Een gezellige happening in een volle kantine. Tevens was er een grote verloting met veel prijzen. Voorzitter Arie ten Hove bedankte alle vrijwilligers voor hun inzet in deze geslaagde competitie met prachtige wedstrijden in alle klassen.

Wij spraken na afloop met Sem Hardlooper.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment