walkentalk

WEZEP - Op woensdag 5 februari verzorgt Leren en Werken Regio Zwolle een presentatie in samenwerking met Deltion college Zwolle tijdens de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe in Wezep. Leren en Werken is een samenwerking tussen UWV, gemeenten in de regio en het onderwijs in de regio. Colette Jalving neemt hierin deel vanuit UWV en is adviseur Leren en Werken. Zij voert adviesgesprekken met mensen met een leervraag. Iedereen met een leervraag is welkom; werkzoekenden, werkenden, scholieren, statushouders en mensen zonder uitkering.  Leren en Werken is er ook voor werkgevers met een scholingsvraag en er wordt samengewerkt met diverse partijen in de regio. Aloys Vierstraete is Adviseur Leven Lang Ontwikkelen bij Deltion Business te Zwolle. Hij vertelt het een en ander over het MBO van tegenwoordig. Dit zal gebeuren aan de hand van een presentatie met uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen.

Na de informatie van Leren en werken kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst is bij de Bibliotheek in Wezep en begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur.

Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Bibliotheek Wezep is te vinden aan Mariënrade 3, 8091XS Wezep, in het dorpshuis. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit. De Walk&Talk bijeenkomst bij de Bibliotheek in Wezep is iedere eerste woensdag van de maand.

Voor meer informatie over Walk&Talk zie https://www.bibliotheeknoord-veluwe.nl/activiteiten/walk-talk--de-koffiepauze-voor-werkzoekenden.html

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment