oosterwolde 2

OOSTERWOLDE -  Op donderdag 13 februari en donderdag 16 april 2020 wordt er weer een inloopmiddag georganiseerd. U bent welkom tussen 14.00 en 16.00 uur in dorpshuis de Heerdt aan de Schiksweg 27 in Oosterwolde. Deze middag staat in het teken van ‘Oud Oosterwolde’. Het is een middag vol met oud filmmateriaal en mooie foto’s over Oosterwolde. Daarnaast kunt u samen diverse spellen spelen of gewoon gezellig kletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

Donderdag 16 april

Deze middag staat in het teken van ‘Verjoardag vrogger’. Dit belooft een interactieve, gezellige middag te worden met wat lekkernijen om de ‘verjoardag’ gezellig te maken. Daarnaast kunt natuurlijk gewoon gezellig bijpraten, onder het genot van een hapje en een drankje.

Deelname

Bij aanvang betaalt u 5 euro voor deelname, hier zijn twee consumptiemuntjes bij inbegrepen.

Mobiele hulp

Kunt u niet goed zelf naar het dorpshuis komen? Neemt u dan contact op met dorpshuis de Heerdt via telefoonnummer 0525 62 20 01. U wordt dan gehaald en gebracht zodat u niets hoeft te missen. 

Vragen

Heeft u een vraag, neem dan contact op. Ook als u het leuk vindt om vrijwilliger te worden bij één van de activiteiten. U kunt terecht bij Stichting Welzijn Ouderen (voorheen senioren Wezep Oldebroek) (SWO) via telefoonnummer 038 376 27 16 of per e-mail: info@swogemeente-oldebroek.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment