img 6787

WEZEP/HATTEMERBROEK – Op zaterdag 18 januari is het tijd voor de zevende editie van het Tolhekker Dansgarde Toernooi in Dorpshuis de Bouwakker in Hattemerbroek. Na het overweldigende succes van de afgelopen jaren zal carnavalsvereniging De Tolhekkers uit Wezep/Hattemerbroek voor de zevende maal een Dansgarde Toernooi organiseren. Dit is een heuse danswedstrijd tussen de dansgardes van verschillende carnavalsvereringen.

Inmiddels hebben diverse verenigingen zich aangemeld voor dit toernooi waarbij plezier in het dansen bovenaan staat. Zo mogen de Tolhekkers verenigingen welkom heten uit Noordwijkerhout, Dedemsvaart en zelfs uit Appingedam.  

Het Tolhekker Dansgarde Toernooi gaat op zaterdag 18 januari van start in Dorpshuis De Bouwakker in Hattemerbroek. De zaal gaat open om 12.00 uur. De entree kost € 2,50 per persoon. Om 13.00 uur is de opening van het toernooi. Er wordt in verschillende categorieën gedanst. Rond de klok van 17.00 uur zal Prinses Rianne de Eerste van de Tolhekkers de prijzen uitreiken.

De Tolhekkers en hun dansgarde Skydancers hopen er samen met alle deelnemers een mooi toernooi van te maken.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment