irene

HATTEMERBROEK - Het blijspel ” Eerlijkheid duurt het langst ” wordt uitgevoerd door toneelvereniging "Irene” in februari en wel op vrijdag 7, vrijdag 14, zaterdag 15 en vrijdag 21 februari in de Bouwakker te Hattemerbroek. De voorstellingen beginnen om 19.45 uur. Zaal open om 19.00 uur. De toneelgroep heeft net als voorgaande jaren ook dit jaar gekozen voor een klucht en een aantal rollen worden in het plaatselijk dialect gespeeld. Voor alle spelers zijn er prachtige type-rollen.

Het toneel speelt zich af in de jaren tachtig burgemeester Harry Ranken en hoofdagent Berend Berkema zijn langzamerhand de dagelijkse sleur in het dorp wel een beetje zat. Ze komen op het idee om eens een dagje van baan te ruilen maar als de familie van Berend langs komt in het dorp kan dat alleen maar fout gaan…..en wordt het een vrolijke chaos.

Voor liefhebbers van amateurtoneel betekent dit een avond lekker lachen.

De toneeluitvoeringen worden jaarlijks door een groot aantal belangstellenden bezocht. Om teleurstelling te voorkomen wordt geadviseerd kaarten in de voorverkoop te halen. Dit kan bij:

*Snackbar en klompenwinkel Nagelhout, Zuiderzeestraatweg 687, Hattemerbroek (ma/wo. gesloten)

        *Ada van de Poll, Zuiderzeestraatweg 554, Wezep

Of telefonisch reserveren tot 1 dag voor de uitvoering bij: Ada van de Poll, tel. 038-3764971.

De prijs van het kaartje is voor volwassenen € 5,00. Kinderen t/m 12 jaar betalen

€ 2,50 per kaartje.

Meer informatie op: toneel-irene.nl of facebook Toneelvereniging Irene

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment