START

NUNSPEET/OLDEBROEK - Het Starterscollectief Veluwe organiseert voor de derde keer de Startersdag Veluwe. Hét netwerkevenement voor iedereen op de Noord- en West-Veluwe die de afgelopen 5 jaar is gaan ondernemen.De Startersdag vindt plaats in Theater Veluvine in Nunspeet, op zaterdag 25 januari 2020, tussen 9.00 uur en 12.30 uur. Tijdens de Startersdag vind je een gratis informatiemarkt met partijen die je bedrijf een boost kunnen geven. Daarnaast kun je luisteren naar twee inspirerende sprekers en uiteraard kun je van gedachten wisselen met andere starters.

Sprekers: Suzanne Kemps en Nico de Jong
Ook dit jaar heeft de organisatie weer twee boeiende sprekers gevonden: Suzanne Kemps van ProudBreast vertelt over haar oplossing voor vrouwen die borstkanker hebben gehad. Online marketeer Nico de Jong van Onwijs Marketing houdt een persoonlijk verhaal over ondernemerschap.

Nieuw tijdens de Startersdag: Business Voice Veluwe
Tijdens de Business Voice Veluwe krijgen vijf startende ondernemers 90 seconden de tijd om zich te presenteren voor een jury op gedraaide stoelen. Draait de jurylid zijn stoel om? Dan wint de kandidaat dat jurylid als coach!

Starterscollectief Veluwe
De Stichting Starterscollectief Veluwe heeft als doel startende ondernemers op de Veluwe te helpen met advies, netwerk en kennis.

Meld je aan via de website
Je bent van harte welkom op de Startersdag Veluwe. Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via www.startersdagveluwe.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment