bypuck

WEZEP (advertentie) – Van plannen voor een eigen winkel naar het werkelijkheid maken van droom. Vanavond kon Ilse van Boven het resultaat laten zien. By Puck opende onder toeziend oog van genodigden op feestelijke wijze de deuren. By Puck is gevestigd aan het Meidoornplein en heeft een ruime collectie op het gebied van woondecoratie. Niet voor niets wordt de slogan 'By Puck, interieur & meer' gehanteerd.

Foto's Alida Bosma

‘Als kind kon ik me dagelijks vermaken met knutselen en tekenen. Toen ik ouder werd, veranderde deze interesse steeds meer naar interieur en styling. Ik besloot de opleiding tot Kleur & Interieur te volgen op het Cibap Vakschool voor Verbeelding. Na een aantal stages en werkervaring in woonwinkels, begon het te kriebelen om ook iets voor mezelf te beginnen,’ vertelt Ilse. ‘Het was even zoeken, want ik vind zoveel dingen leuk om te doen en te kunnen. Uiteindelijk heb ik mijn passie voor interieur en zelf creatief bezig te zijn gecombineerd. Met By Puck komt mijn passie voor tekenen en interieur samen. Ik hoop anderen ook blij te kunnen maken met mijn creaties’.

Op zaterdag 11 januari gaat de winkel vanaf 10:00 uur open.

Meidoornplein 77-19
8091 JZ
Wezep

De producten zijn niet alleen verkrijgbaar in de fysieke winkel, maar ook verkrijgbaar via een webshop. Kijk voor meer informatie op www.bypuck.nl of op Facebook.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment