Logo SOCW

WEZEP - Ieder jaar organiseren de Stichting Oranje Comité Wezep op 27 april voor u een spetterende Koningsdag. Dit jaar wordt dit op een nieuwe locatie gehouden, namelijk rondom het Multifunctioneel Centrum ‘De Brinkhof’ (voorheen Dorpshuis) en partycentrum Coelenhage. Ieder jaar doen de vrijwilligers hun best om voor jong en oud verschillende activiteiten te organiseren, zoals een braderie, attracties, live muziek, verlotingen met mooie prijzen en ook de inwendige mens wordt niet vergeten.

BPM is deze Koningsdag de hele dag aanwezig met onder andere een dj en ook zijn er verschillende liveoptredens. ‘s Avonds wordt in Coelenhage afgesloten met een Hollandse avond waar onder meer Alex - winnaar van de Koos Alberts Award - zal optreden.

Naast Koningsdag organiseert Stichting Oranje Comité Wezep tevens ieder jaar op 4 mei de dodenherdenking. Dan wordt stilgestaan bij diegenen die hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid tijdens  de Tweede Wereldoorlog en daarna. Juist nu steeds meer veteranen ons ontvallen en we de verhalen steeds minder uit hun eigen mond kunnen horen, is het zó belangrijk om deze gebeurtenissen niet te vergeten en door te geven aan onze jeugd.

Ook wordt dit lustrumjaar op 5 mei 75 jaar vrijheid gevierd. Het comité  is volop bezig met de voorbereidingen om 75 jaar vrijheid, wat niet vanzelfsprekend is, op een mooie en bijzondere manier met jullie allen te vieren.

Helpt u mee?

Voor het organiseren van deze vieringen en herdenking is uw hulp hard nodig! U kunt helpen door een bedrag naar eigen keuze over te maken op naam van Stichting Oranje Comité Wezep, rekeningnummer NL88RABO0370201396, onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en mailadres.

U ontvangt dan begin april a.s. het programmaboekje met een donateurskaart. Met deze donateurskaart kunt u op Koningsdag - met korting - kaartjes bij ons kopen die nodig zijn voor de verschillende activiteiten op deze dag.

Naast financiële steun zijn ieder jaar ook veel vrijwilligers nodig om bij diverse attracties te helpen.Wie helpt dit jaar mee?

Voor meer informatie kunt u de website raadplegen: www.oranjecomitewezep.nl.

Zijn er nog vragen of wil(t) u/je meehelpen als vrijwilliger? Dan kunt u contact opnemen met het comité door een mail te sturen naar socwezep@live.nl of te bellen op 06-126 336 27.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment