2019 12 23 LEEGVERKOOP

OLDEBROEK (advertentie) - Willem Bonestroo van de Energiewinkel Bonergie in Oldebroek sluit na 2,5 jaar zijn deuren. De achtergrond van dit besluit is de sterk gestegen verkoop van zonnepanelen met aanvragen via internet en achterblijvende verkopen in de winkel. Voordat het zover is kan iedereen tot en met dinsdag 31 december profiteren van extra kortingen op het gehele assortiment. 

Vanaf 2020 ligt de focus op onlineverkoop en advies en kan er een afspraak op locatie worden gemaakt. Dit is mogelijk voor zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast begint Bonergie met een eigen montageploeg om zonnepanelen te monteren. Voor deze montageploeg is Bonergie op zoek naar verse krachten die op flexibele basis het team komen versterken. Het volgen van een opleiding behoort tot de mogelijkheden. 

Verder continueert Bonergie de verkoop van energiezuinige verlichting, denk hierbij aan led-verlichting en inductieverlichting voor lichtpunten vanaf 6m en hoger.  

Samengevat biedt Bonergie in 2020 de volgende diensten en producten aan:

  • Collectieve energiecontracten voor particulieren, klein zakelijk en grootverbruikers
  • Het opstellen van energiemaatwerkadviezen en hulp bij het aanvragen van duurzaamheidsleningen
  • Verkoop van energiezuinige verlichting
  • Verkoop van zonnepanelen
  • Verkoop van verwarmingssystemen

Voor meer informatie kunt u de website www.bonergie.nl raadplegen, contact opnemen via info@bonergie.nl en tot het eind van dit jaar de Energiewinkel aan de Zuiderzeestraatweg 160 in Oldebroek bezoeken. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment