hoeve

WEZEP - Vanaf 1 januari 2020 zijn Fidessa en Pierre Schoonhoven de nieuwe eigenaren van Hoeve op Vollenhof. Een prachtige plek aan de rand van Wezep waar een zorg- werkboerderij, Bed and Breakfast en vergaderlocatie gevestigd zijn. Pierre en Fidessa hebben ervaring met het werken op een zorgboerderij. Daarnaast zijn ze beiden zelfstandig ondernemer, Fidessa coacht mensen met behulp van paarden en Pierre coacht mensen door de natuur met ze in te gaan. Buitenmensen in hart en nieren. De kennis en kunde van Fidessa op het gebied van toerisme en evenementen ondersteunt het verder uitbouwen van de B&B en de locatieverhuur.

Hun motto ‘Samen waarde aan waarde geven’ vertalen ze als volgt: “We willen graag op deze plek Samen waarde aan waarde geven. Dit krijgt vorm in de dagbesteding met de mens die op zoek is naar zijn en haar waarde. In de B&B met de mens die op zoek is naar rust en ontmoeting. In de vergaderruimte door medewerkers die op zoek zijn naar contact met elkaar, contact met het bedrijf en haar doelstellingen.” De dagbesteding is voor volwassenen, woensdagmiddag is er kinderopvang.

De vorige eigenaren Eimert en Annette Fikse dragen na bijna tien jaar het stokje over. Zij zijn de onderneming gestart en hebben het opgebouwd tot een volwaardig draaiend bedrijf. “Na tien jaar ben je wel verknocht aan de mensen, de dieren en de plek. Met een lach en een traan nemen we afscheid. Gelukkig gaan we maar een paar kilometer verderop wonen en kunnen we af en toe komen kijken hoe het gaat.”


Hoeve op Vollenhof is gevestigd aan de Vollenhofsweg 3 te Wezep. www.hoeveopvollenhof.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment