SPE 4453 2

WEZEP (advertentie) -  Black Friday en het jagen op scherpe aanbiedingen is een Amerikaanse traditie die dit jaar plaatsvindt op vrijdag 29 november. De afgelopen jaren heeft deze feestdag ook in Nederland flink aan populariteit gewonnen. Steeds meer Nederlanders raken bekend met Black Friday doordat veel winkels inspelen op deze knotsgekke koopjesdag. Zo ook Prima Vloeren in Wezep.

Priscilla Spek vertelt: “Black Friday is stunten met kortingen en we dachten; ‘Waarom gaan wij dat ook niet doen?’ We hebben korting op alles en de kortingen kunnen wel oplopen tot 25 %.” Dus niet alleen op de pvc vloeren, maar ook op de houten vloeren, traprenovatie en het onderhoud van vloeren. “Als we het doen, doen we het goed.” En de kortingen gelden niet alleen op vrijdag 29 november maar ook op zaterdag 30 november. Ze legt uit dat het assortiment is uitgebreid met pvc vloeren van het merk M-Flor. “En we hebben de merken Floorlife, Douwes Dekker en Quickstep.” En u kunt bij Prima Vloeren terecht voor tapijt uit de collectie van VT wonen. “Niet alleen als vloerbedekking maar we kunnen er ook vloerkleden op maat van laten maken. De klanten kunnen kiezen welke rand en of ze anti slip willen.”

Sinds augustus is Prima Vloeren gevestigd aan de Clematisstraat 37A in Wezep. “Het bevalt ons goed. We zitten hier veel centraler en hebben meer aanloop ook uit Zwolle. En natuurlijk staat er tijdens deze dagen een hapje en een drankje klaar! De openingstijden zijn van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.  

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment