flyer kerstmarkt

WEZEP - Zaterdag 14 december 2019 van 10.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom op de Kerstfair van Gasterij de Zeuven Heuvels aan de Stationsweg 110 in Wezep. Na het grote succes van voorgaande jaren wordt ook dit jaar de Gasterij verbouwd  tot een betoverende kerstfair! 

In een sfeervolle entourage met overal kerstbomen, lichtjes en brandende vuurkorven kunt u genieten van meer dan 35 kramen die gevuld zijn met prachtige koopwaar. Met, onder meer, brocante, kerstgroen, streekproducten, homedecoratie, kleding, lekkernijen en andere leuke producten.  

Naast de vele kraampjes die over het hele terrein zijn opgesteld kunt u ook workshops volgen en een kijkje nemen in de levende kerststal. Terwijl u rondloopt kunt u genieten van verschillende koren, dans en muziekverenigingen en laten ook de jachthoornblazers van zich horen. In Het Proeflokaal van de Zeuven Heuvels valt er veel te proeven en te genieten, waar ook de kaas- en wijnproeverijen op u wachten.  Speciaal voor de kinderen wordt een speurtocht uitgezet over het terrein. Ook kunnen zij stokbroodjes bakken en chocolademelk drinken.

De Kerstfair bij Gasterij de Zeuven Heuvels belooft een unieke beleving te worden. Alles zal in teken staan van Meedoen & Proeven & Genieten. 

Vanwege de nieuwbouw achter de Zeuven Heuvels zal parkeren dit jaar een uitdaging zijn. De organisatie tracht dit zo goed mogelijk te organiseren met hulp van de overburen, firma van Olst en NS Parkeren, maar vraagt iedereen indien mogelijk lopend, met de fiets of het openbaar vervoer te komen.

Voor meer info: 038-4578089/www.de7heuvels.nl of neem een kijkje op Facebook.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment