alzheimer

WEZEP - De collecte van Alzheimer Nederland heeft in Wezep  in de week van 4 t/m 9 november € 4639,49 opgebracht. De organisatie bedankt hiervoor alle gevers en collectanten. Aandacht voor dementie is noodzakelijk, want 1 op de 5 mensen krijgt dementie. Op dit moment leven ruim 280.000 mensen in Nederland met deze ziekte. De verwachting is dat het aantal mensen met dementie explosief stijgt naar ruim een half miljoen (!) in 2040. Daar moet iets aan gedaan worden. Met meer onderzoek komen we dichter bij een toekomst zonder dementie voor onze kinderen én kleinkinderen. 

Opbrengst

De collecteweek draagt hier in belangrijke mate aan bij. Alzheimer Nederland bedankt iedereen in Wezep die hieraan heeft meegeholpen.

Doneren nog steeds mogelijk

Collectant gemist, maar nog wel willen bijdragen? Ga naar www.onlinevooralzheimer.nl en doneer in de bus van Alzheimer Nederland.

Volgend jaar ook meehelpen?

Wilt u in 2020 ook uw steentje bijdragen door mee te helpen als collectant? Alzheimer Nederland is hier blij mee. U kunt zich opgeven via www.alzheimer-nederland.nl/collecteren

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment