anti

OLDEBROEK - Spreker Aron Vrieler van het CIDI (Centrum Informatie en Documentatie Israël) komt spreken in het kerkgebouw van de VEG Oldebroek. Hij is gevraagd door de werkgroep Chaverim Israël. Een ieder, die belangstelling heeft, is hiervoor van harte uitgenodigd. Het thema van de bijeenkomst op maandag 25 november aanstaande is Antisemitisme van nu en hoe wij als Christenen hier mee om moeten gaan. Het.CIDI komt op voor het recht van Israël en het Joodse volk (waar ook ter wereld) op een veilig bestaan. Zij bestrijden antisemitisme en zetten zich in voor eerlijke informatie over Israël. CIDI is een onafhankelijke stichting die zonder overheidssubsidie opereert. Dat doen zij met de hulp van vrienden: mensen zoals u, die in deze missie geloven en hen steunen met een jaarlijkse donatie. 

Het CIDI werd in 1974 opgericht. Sindsdien is CIDI uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de media en in politiek Den Haag. Journalisten, studenten en politici weten CIDI te vinden voor eerlijke en betrouwbare informatie over Israël en het Midden-Oosten. Aron Vrieler is sinds 2018 stafmedewerker, gespecialiseerd op het dossier antisemitisme. In deze hoedanigheid is hij onder meer verantwoordelijk voor het opstellen van de Monitor Antisemitische Incidenten.

Inloop 19.45 uur, aanvang 20.00 uur. Voor koffie en thee wordt gezorgd, er is tijd om vragen te stellen! De bijeenkomst wordt gehouden in een van de zalen van de VEG Oldebroek, Zuiderzeestraatweg 226, 8096 CH Oldebroek

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment