timo

OLDEBROEK – Op dinsdag 29 oktober zijn vertegenwoordigers van acht scholen voor voortgezet onderwijs uit Elburg, Wezep, Kampen en Zwolle te gast op de Timotheüsschool in Oldebroek. Op deze avond krijgen de scholen voor voortgezet onderwijs (VO-scholen) de gelegenheid om zichzelf te presenteren en in te gaan op vragen. De doelgroep bestaat uit leerlingen uit groep 7 en 8 met hun ouders of verzorgers. De avond is ook vrij toegankelijk voor belangstellenden van andere basisscholen.

Het doel van deze bijeenkomst is algemene informatie te geven over verschillende VO-scholen. Deze info kan gebruikt worden om gericht open dagen of –avonden van VO-scholen te bezoeken.

Voor de leerlingen van groep 8 breekt binnenkort een spannende tijd aan. Ze gaan op zoek naar een andere school en in het voorjaar wacht hun de eindtoets. Met deze avond wordt de nieuwe school dichtbij gebracht, zodat de overstap gemakkelijker wordt.

De avond begint om 18.45 uur met een inloop. Daarna komen er vanaf 19.00uur verschillende inforondes door de school heen.

De Timotheüsschool staat aan de Tulpstraat 1 in Oldebroek. Van harte welkom!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment