jubcon

OLDEBROEK - In 2014 bestaat CMV Concordia Oldebroek 90 jaar. Hier is het achterliggende jaar op diverse manieren aandacht aan gegeven. Zo was er een receptie met daarbij een opening van de foto-expositie ’90 jaar Concordia’, een ‘Ik hou van Holland-avond voor de jeugd en de slagwerkgroep en de groots opgezette entertainmentavond Maestro. Vanaf deze avond mag maestro Nanne Schoonhoven zich de ere-dirigent van Concordia noemen. Ook worden Oldebroekers die dit jaar 90 jaar worden verrast met een serenade. Een jaar vol met activiteiten. Op 15 november staat de volgende activiteit al weer op de agenda.

Tijdens het jubileumconcert in Kulturhus de Talter in Oldebroek bent u van harte welkom om alle onderdelen van de vereniging te komen beluisteren. Zo treed het jeugdorkest op onder leiding van haar nieuwe dirigent Jan Hibma. De slagwerkgroep staat onder vertrouwde leiding van Kees Does. Het A-orkest staat ook deze avond onder leiding van dirigent Marten van der Wal.

Speciale ruimte is er deze avond gereserveerd voor het reünie-orkest. Veel muzikanten die in de afgelopen jaren lid zijn geweest zullen onder leiding van Marten van der Wal hun oude hobby weer oppakken. De werken die overdag ingestudeerd gaan worden, zullen zij tijdens het jubileumconcert uitvoeren.

Het jubileumconcert begint om 19.00 uur. De toegangsprijs is gratis. Wel zal er een collecte worden gehouden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment