oco okt wit a 1

OOSTERWOLDE – Het Oranje Comité Oosterwolde organiseert zaterdag 26 oktober een filmmiddag en -avond voor de inwoners van Oosterwolde, Kerkdorp en Noordeinde. Dit in het kader van het vieren en herdenken van 75 jaar bevrijding. Loonbedrijf van de Put verleent haar medewerking de films worden vertoond in de schuur van genoemde ondernemer.

Keep them Rolling helpt met de entourage zodat de middag en avond een ware beleving worden. Mede-organisator en Oranje Comité lid Andries Heshusius: “Ook volgend jaar gaan we de bevrijding opnieuw vieren maar dan rondom april en mei. We gaan een actie op touw zetten maar daarover kunnen de inwoners later nog meer lezen in de diverse publicaties.”

Voor kinderen van 6 t/m10 jaar oud wordt de film Snuf de Hond in Oorlogstijd vertoont. De zaal is open vanaf 15.30 uur en aanvang van de film is 16.00 uur. De kinderen krijgen een gratis hapje en drankje aangeboden. De avondfilm is Oorlogswinter, gemaakt naar aanleiding van het boek van Jan Terlouw. De entree is gratis. De zaal is open vanaf 20.00 uur, aanvang van de film is 20.30 uur. Er is ook dan een hapje en een drankje verkrijgbaar, tegen gereduceerd tarief. De film zal genoeg stof opleveren om na te praten aan de Oostendorperstraatweg 64 in Oosterwolde.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment