eendr1

WEZEP – “ Muziekvereniging De Eendracht houdt woensdag 30 oktober een open repetitie. Tevens zal tijdens de avond een try-out gegeven worden in de Pauluskerk te Wezep als voorbereiding op Survento Fanfare Festival op 9 november. De repetitie begint om 19:45 uur. De show wordt in zijn geheel gespeeld tussen 20:30-21:00 uur.

Er hangt nog altijd een stigma boven fanfaremuziek. “Fanfares marcheren door de straten van het dorp heen.” Muziekvereniging De Eendracht gelooft niet in deze stereotype.

Daarom doen zij vaak mee aan festivals, om op een leuke en vernieuwende manier bezig te zijn met het maken van fanfaremuziek. Dit jaar doen zij voor de tweede keer mee aan het Survento Fanfare Festival in Surhuisterveen op 9 november. Na maanden voorbereidingstijd willen zij het dan ook laten horen aan publiek. Daarom houdt de vereniging op 30 oktober een try-out. Zij zullen die avond voor het eerst de hele show achter elkaar zetten. De avond is tevens een open repetitie, waarbij men kan kijken hoe zij zich voorbereiden op deze show. De Eendracht werkt samen met een dramateam uit Oldebroek, genaamd ‘Met zout en peper’, onder leiding van Ruth van der Streek. Samen hebben zij filmpjes opgenomen en verwerkt in de show. Ook zullen zij live met de muziek optreden. Benieuwd naar het verhaal van hun Romeo en Julia? Kom dan vooral een kijkje nemen!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment