pallandt

WEZEP - Op woensdag 5 november 2014 zijn de eerste 2 woningen van het project Van Pallandt aan de Zuiderzeestraatweg in Wezep opgeleverd. Het gaat hierbij om de twee-onder-één-kapwoningen type D op de kavels 8 en 9. Het project Van Pallandt bestaat uit 10 koopwoningen en 5 vrije kavels.

De bouw verliep voorspoedig. Koopmans Projecten b.v. uit Enschede en de gemeente Oldebroek hebben gezamenlijk het project Van Pallandt ontwikkeld. Op donderdag 5 juni 2014 is de bouw van deze 2 woningen officieel gestart door het leggen van een begane grondvloer door Groothuis Wonen B.V. en de oplevering heeft op 5 november 2014 plaatsgevonden. De kopers kunnen nu beginnen met het inrichten van hun woning.

Nog slechts 1 kavel beschikbaar
Het plan bestaat uit 5 vrije kavels, 2 vrijstaande woningen en 8 twee-onder-één-kapwoningen. Het gaat goed met de verkoop. Elf van de vijftien beschikbare kavels zijn verkocht, drie kavels zijn onder optie en één is er nog te koop. De toekomstige bewoners hebben gekozen uit verschillende ontwerpen, indelingsvarianten en afwerkingsniveaus. Voor de beschikbare vrije kavel van 560 m2, bouwnummer 1, kunnen particulieren zelfstandig een huis laten ontwerpen en bouwen of door Groothuis een woning laten bouwen. Verkoop van het project is in handen van Pleiter Makelaars & Taxateurs in Oldebroek.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment