va

OLDEBROEK (advertentie) - Bij Vaessen mode & trends wordt de speciale “Modeflitsen” week gehouden. Van dinsdag 8 t/m zaterdag 12 oktober wordt het nieuwe modebeeld gepresenteerd. Wat zijn de nieuwe trends en welke kleuren zien we in de van herfst/wintercollectie 2019. Iedereen kan het ontdekken in deze week waarbij de koffie/thee natuurlijk klaar staat.  Op woensdag 9 oktober showt een professionele mannequin de nieuwe collectie, zodat men meteen kan zien hoe de kleding staat.

Dit wordt altijd erg gewaardeerd, aldus Henriëtta van Heerde-Vaessen. Zij vertelt met enthousiasme dat de mannequin ook naar wens van de klant bepaalde setjes kan aantrekken. Zij showt de hele dag en loopt door de winkel heen van Vaessen mode.  Deze ziet er heel mooi met de nieuwe presentaties. We hebben gemerkt dat de op elkaar afgestemde thema’s nog veel beter tot zijn recht komen. Samen met haar partner Dick zijn ze elke dag bezig om de winkel met passie te runnen. We hebben hele mooie merken in huis die staan voor kwaliteit met goed pasvormen. De merken zijn; Expresso, Sandwich, Geisha, HV polo, Mac, Poools, Taifun, Gerry Weber, Mart Visser, Frankwalder, Zerres e.v.a. Iedereen wordt uitgenodigd om te komen in deze speciale week. Het vakkundige team staat klaar voor desgewenst advies. Als klap op de vuurpijl krijgt iedereen een supermooi cadeau bij aankoop vanaf € 125, = De mode is dit seizoen erg kleurrijk. We zien veel kobalt, rood, groen, geel, brique, fuchsia en petrol. Dit wordt dan veel gecombineerd met zwart, grijs, marine, en bruintinten. Veel keus en variatie in jurken, rokken, jasjes, vesten, blouses, truien, broeken en winterjassen.

Kom naar Vaessen mode & trends, Zuiderzeestraatweg 140 in Oldebroek voor de speciale “Modeflitsen” week en laat u zich aangenaam verassen. Parkeren is gratis, kijk voor meer info op www.vaessenmode.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment