OLDEBROEK – woensdagavond 26 november zal er een voorlichting voor mantelzorgers worden gehouden van de gemeente Oldebroek, Nunspeet en Elburg. Deze voorlichting wordt georganiseerd en u aangeboden vanuit het programma Depressiepreventie. Dit programma is een samenwerking tussen Indigo Centraal, Mindfit, Eleos Dichtbij en GGD Noord- en Oost-Gelderland.

Mantelzorgers geven vaak aan ze het moeilijk vinden om zich te ontspannen. Dat heeft met verschillende aspecten te maken zoals bijvoorbeeld het geen tijd kunnen vinden voor uzelf omdat u de ander voor laat of dat u het moeilijk vindt om wel eens ‘nee’ te zeggen. Het komt ook voor dat u als mantelzorger op bepaalde momenten wel tijd heeft om te ontspannen maar dat u dit dan niet lukt omdat uw gedachten op volle toeren draaien. U piekert over uw partner, kind.

In deze avond gaat u onder leiding van Christa Haak, hulpverlener bij Mindfit, met elkaar onderzoeken wat het belang is van ontspanning voor u als mantelzorger en wat het voor u lastig maakt om deze ontspanning te realiseren. Wat zou u kunnen helpen om wel te kunnen ontspannen?

Deze voorlichting wordt gehouden in Kulturhus de Talter, Stouwdamsweg 4b te Oldebroek. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. De avond begint om 19.15 uur gezien het volle programma. Voor meer informatie, vragen en aanmelding kunt u terecht bij Bianca Zwolsman, mantelzorgconsulent van de gemeente Oldebroek (06 464 33 489).

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment