scheiding

ELBURG/OLDEBROEK - Hoe beleven jongeren een scheiding? Welke impact heeft het op hun leven en waar hebben zij voor, tijdens en na een scheiding behoefte aan? Ben je gescheiden of zit je (nog) in een scheiding en wil je antwoord krijgen op deze of andere vragen? Dat kan tijdens deze interactieve avond met jongeren van Villa Pinedo!

Voor wie
De informatieavond is voor gescheiden ouders van kinderen en jongeren in alle leeftijden. De avond wordt georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin in samenwerking met Villa Pinedo.

Zo ziet de avond eruit
Villa Pinedo is dé plek voor kinderen en jongeren van gescheiden ouders. Villa Pinedo zal kort iets vertellen over wat zij te bieden hebben voor kinderen van gescheiden ouders en ouders zelf. Verder zal de avond grotendeels in het teken staan van de verhalen van de jongeren over de scheiding van hun ouders. De verhalen geven inzicht in wat een scheiding voor kinderen en jongeren kan betekenen. Er is gedurende de avond uitgebreid de tijd om via briefjes (anoniem) vragen te stellen.

Praktische informatie
De avond vindt plaats op maandagavond 16 september van 19:30 tot 21:00 uur in ’t Huiken in Elburg (Lange wijden 33a) Inloop vanaf 19.10. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@cjgoldebroek.nl of door te bellen naar 038-7999008. Vermeld daarbij je naam, het aantal deelnemers en je telefoonnummer. Neem gerust iemand mee die ondersteunend voor je kan zijn. Deelname is gratis.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment