Foto woonkamer HGH Wezep

WEZEP - Op het prachtige Parc de Zwijger heeft de locatie van Het Gouden Hart Wezep zich gevestigdvanaf januari 2018. De familie Van der Kwast is de drijvende kracht achter de organisatie van Het Gouden Hart. “We willen onze bewoners een mooie oude dag bezorgen, in een comfortabele en sfeervolle omgeving. Ze moeten zich bij ons echt thuis voelen.” Met inmiddels 4 locaties in Kampen , Wezep, Leersum en Harderwijk heeft het concept Het Gouden Hart zich inmiddels bewezen. Het Gouden Hart is een woonzorgorganisatie “We bieden onze bewoners met wonen, zorg en dienstverlening een totaalconcept. De huiselijke sfeer en persoonlijke aandacht is ons speerpunt en dat komt ook tot uiting in de inrichting van de gezamenlijke ruimtes. Die is huiselijk en stijlvol. De appartementen worden door de bewoners zelf ingericht, met eigen meubelen en accessoires. “Zo voelen de bewoners zich thuis”.

 

Het Gouden Hart biedt 24 uur per dag persoonsgerichte zorg aan kwetsbare ouderen. Het gaat zowel om somatische als psychogeriatrische zorg, met minimaal zorgzwaartepakket 4. “Onze kracht is de kleinschalige sfeervolle omgeving én de tijd en aandacht die we de mensen geven”. Die hoort bij onze dienstverlening, we vinden het belangrijk dat onze bewoners de tijd en aandacht krijgen waar ze behoefte aan hebben. Wij leveren zorg en dienstverlening naar wens en behoefte, dat is ons concept.

Het wonen bij Het Gouden Hart is bereikbaar voor een brede groep mensen. Voor Wezep geldt dat een inkomen uit AOW en een aanvullend pensioen en/of eigen vermogen voldoende is. Dankzij de lage eigen bijdrage zijn de totale kosten vergelijkbaar met het verblijf in een regulier verpleeghuis.”

Interesse? neem dan vrijblijvend contact met onze cliëntadministratie op. Tel: 0885253902 www.hetgoudenhart.nl cliëntadministratie@hetgoudenhart.nl

willem de zwijger kazerne 1

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment