19 003 RKC Tour de baie dankie poster

OLDEBROEK - Op zaterdag 7 september organiseert stichting RKC Events opnieuw de Tour de Baie Dankie. Een fietsevenement met verschillende afstanden en verschillende niveaus, waardoor het voor iedere sportieve fietser een aanrader is.  De start van de toertocht is in Oldebroek. De deelnemers rijden een prachtige route over de Veluwe. RKC Events biedt twee toertochten aan: 65 kilometer en 125 kilometer. De hele route is professioneel uitgezet, de verzorging onderweg en na afloop is uitstekend en we fietsen natuurlijk door een prachtige omgeving. De 65-kilometertocht is ook heel geschikt voor mensen met een stadsfiets. Start en finish zijn op Sportpark Stuivezand van ATB-vereniging Oldebroek (Sportlaan 1, Oldebroek). 

  • De 125-kilometer rijders zijn welkom vanaf 9.30 uur en vertrekken om 10.15 uur in twee groepen met verschillende gemiddelde snelheden.
  • De 65-kilometer rijders zijn welkom vanaf 11.30 uur en starten om 12.15 uur.
  • De 65-kilometer rijders op de stadsfiets zijn welkom vanaf 11.00 uur en starten om 11.30 uur.

Een woordvoerder van het RKC: 'De dag wordt gezamenlijk afgesloten met een hapje en een drankje. We vragen voor deelname aan deze tocht een bijdrage van 25 euro om de onkosten te vergoeden.We willen mensen iets laten proeven van het DNA van onze stichting. Of je nu al betrokken bent bij onze stichting of (nog) niet; iedereen is welkom! We hopen er samen een mooie, sportieve dag van te maken.'

Meer informatie en opgeven voor de tocht via www.rkcevent.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment