Mijn route

ELBURG/OLDEBROEK - Deze zomer wordt er door Zorgverlening Het Baken gefietst om geld in te zamelen voor stichting “Alzheimer Nederland”. Om het sponsorbedrag te vergroten wordt er daarnaast een lange en indrukwekkende fietstocht gemaakt vanaf de Noordkaap. Op zaterdag 21 september 2019 fietst Maurice van Es samen met een team van Zorgverlening Het Baken 24 uur lang op tandems. Door het team worden vijf rondes van 80 kilometer gefietst met het doel zo veel mogelijk geld in te zamelen voor stichting “Alzheimer Nederland”. Deze stichting zet zich in voor mensen met dementie en hun dierbaren. Alzheimer Nederland zet zich in voor een toekomst zonder dementie en werkt aan de kwaliteit van het leven van de huidige patiënten. 

Om het sponsorbedrag te vergroten gaat Maurice van Es een fietstocht maken vanaf de top in Noorwegen, de Noordkaap, naar het historisch stadje Elburg. De afstand die hier voor wordt afgelegd bedraagt circa 5.000 km. Deze tocht start op 24 juli 2019 en zal om en nabij zeven weken duren.

Het opgehaalde sponsorgeld wordt na afloop volledig gedoneerd op 21 september 2019 aan stichting “Alzheimer Nederland”.

Bent u nieuwsgierig naar de fietstocht van de Noordkaap naar Elburg? Of wilt u Maurice sponsoren? Kijk snel op  http://noordkaap.elburgontour.nl/.noordkaap/ of op www.elburgontour.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment