csm Veluwezegel b658e52d4f

OLDEBROEK  -  In april 2019 heeft Inclusief Gresbo Post met trots de VeluweZegel geïntroduceerd in de gemeente Nijkerk. Inmiddels is de zegel ook te koop in de gemeente Nunspeet, Putten en Ermelo. De overige gemeenten (Harderwijk, Elburg en Oldebroek) volgen binnenkort. De VeluweZegel is voor bedrijven én particulieren een aantrekkelijk alternatief voor de reguliere postzegel. De VeluweZegel biedt diverse sociale voordelen: Inclusief Gresbo Post creëert namelijk werk voor medewerkers waarvan een groot deel een afstand heeft tot de arbeidsmarkt. Met het kopen van de VeluweZegel, kunnen lokale ondernemers een bijdrage leveren aan een maatschappelijk doel.

Promotie van de Veluwe
De VeluweZegel is het hele jaar verkrijgbaar. Hij is bedoeld als extra service voor bestaande klanten van Gresbo Post, maar ook als mogelijkheid voor de bedrijven in de betreffende gemeenten om lokaal, sociaal en maatschappelijk te ondernemen. Daarnaast is het een mooie promotie van de Veluwe. Ook particulieren kunnen de VeluweZegel gebruiken. De post, voorzien van deze zegel, moet wel in de desbetreffende brievenbus van Inclusief Gresbo Post. De verkooppunten en inleverpunten zijn te vinden op www.VeluweZegel.nl. U kunt uw zegels hier ook bestellen. 

Elke gemeente een eigen zegel
De kleurrijke afbeeldingen op de zegel(s) – ontworpen door Gresbo collega Gert Jan van Beekhoven – geven een poststuk extra attentiewaarde. Naast de algemene VeluweZegel, zijn er nog zeven unieke VeluweZegels met een eigen afbeelding die typerend is voor de desbetreffende gemeente. Dit geldt voor de gemeenten Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg en Oldebroek.

Interesse om ook inlever – en verkooppunt te worden?
Er zijn al veel ondernemers die de VeluweZegel hebben opgenomen in hun assortiment enverkopen. Dit zijn tegelijkertijd de punten waar de post, voorzien van deze zegels, kan worden ingeleverd. Inclusief Groep is op zoek naar meer ondernemers die willen fungeren als verkoop- en inleverpunt. Voor meer informatie kunt u bellen met Inclusief Gresbo Post: 0341 274 246 of kijk op www.veluwezegel.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment