Logo beweegkriebels

OLDEBROEK - In de laatste weken voor de zomervakantie krijgen de kinderen op de basisschool een speelkaart en vakantieboekje mee. Hiermee kunnen ze in de vakantie deelnemen aan leuke activiteiten in de regio Oldebroek. Ook kunnen kinderen uit groep 1 tot en met 4 zich inschrijven voor de cursus ‘Beweegkriebels’ waarmee ze verschillende sporten kunnen uitproberen.

Vakantieboekje

Tijdens de zomervakantie zijn er veel activiteiten in en om de gemeente Oldebroek. Deze zijn verzameld in een speciaal vakantieboekje. Er staan leuke tips in om je in de vakantie goed te vermaken. Ook voor wie niet op vakantie gaat staan er activiteiten in die je vakantie tot een feestje maken. Het boekje is te downloaden op www.goedbezigoldebroek.nl.

Buitenspeelkaart

Met een speciaal ontworpen buitenspeelkaart kunnen kinderen op pad in hun eigen buurt. Het is een onderdeel van de campagne Gratis Bewegen. Deze campagne biedt eenvoudige manieren om kinderen extra te laten bewegen, zonder dat het geld kost. Met de kaart zoeken kinderen hun buitenspeelplekjes op en kunnen een buitenspeel-bucketlist afwerken. Ook is er een speciale code te kraken en met een ingekleurde kaart valt een prijs te winnen. De buitenspeelkaart is te downloaden op www.goedbezigoldebroek.nl.

Beweegkriebels

Kinderen uit groep 1 tot en met 4 kunnen zich inschrijven voor de cursus ‘Beweegkriebels’. Hiermee proberen ze dit najaar vijf tot zes sporten uit. Daarna kiezen ze de sport die het beste bij ze past. Er wordt in de cursus rekening gehouden met leeftijd en woonplaats. Deelnemen kost €10,- en inschrijven kan tot 24 september 2019 op www.goedbezigoldebroek.nl.

Bovenstaande zijn initiatieven van Goed Bezig Oldebroek en de gemeente Oldebroek, in samenwerking met lokale aanbieders.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment