P1240709wens

ELBURG -  KRO-NCRV schenkt elk jaar een mooi bedrag aan drie goede doelen welke op een bijzondere wijze bijdragen aan een warme en zorgzame samenleving. Stichting Veluwse Wens Ambulance zegt hiervoor te zijn aangemeld door iemand die de stichting een warm hart toedraagt. Door deze aanmelding maakt de Veluwse Wens Ambulance  kans op één van de drie bedragen namelijk €10.000,-, €5.000,- of €2500,-.  De goede doelen met de meeste stemmen maken kans op één van de hoofdprijzen. Daarbij kan men ook uw hulp hard gebruiken.

Geef de Veluwse Wens Ambulance uw stem voor €10.000,- zodat de stichtingj nog meer wensen kunnen verzorgen voor onze wensvragers.

Er zijn twee mogelijkheden om te stemmen:
- ‘Stem & Steun’ kost u éénmalig €6,- en dan doneert de NCRV/KRO €10,- voor de Veluwse Wens Ambulance. Het lidmaatschap stopt automatisch na één jaar, hier hoeft u niets voor te doen, wilt u dat niet, dan pakt u die eronder;
- ‘Stem’ onderaan, dit is een stem uitbrengen zonder kosten en lidmaatschap.

Via deze link kunt u stemmen:
www.kro-ncrv.nl/warmhart/veluwse-wens-ambulance

U krijgt een mail om uw stem te bevestigen. Bevestig ook echt uw stem anders telt deze niet mee.

De Veluwse Wens Ambulance laat op facebook het volgende weten; 'Heel veel dank voor uw steun aan onze stichting en uw hulp bij het verkrijgen van stemmen. Vraag ook gerust uw netwerk om op ons te stemmen hoe meer stemmen hoe groter de kans'.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment