VLIEGENZWAM

WEZEP - Het bouwplan de Zeuven Heuvels in Wezep krijgt een zestal extra boven-benedenwoningen. ‘Er is veel vraag naar dit soort woningen en het plan biedt de ruimte dit te doen. Dus één en éen maakt in dit geval zes’, aldus Gert van de Goor van BBG Projecten. Berkenzwam – zoals het gebouw wordt genoemd – zal drie beneden- en driebovenwoningen krijgen. Het is daarmee een kleinere versie van het gebouw Vliegenzwam (impressies bijgevoegd) dat momenteel wordt gerealiseerd. Vliegenzwam betreft zes beneden- en zes bovenwoningen. Voor de woningen Berkenzwam kan worden ingeschreven en via loting op 11 juli zullen de woningen worden toegewezen.

Deze woningen maken deel uit van de energieneutrale wijk. Deze nieuwe wijk zal voor al haar woningen in eigen energie voorzien, door Nul op de Meter (NOM) te realiseren. Hiermee voldoen de woningen aan de huidige én toekomstige energievoorwaarden. Een groene gedachte die perfect past bij de unieke locatie in een groenrijke omgeving.

Het plan dat verder bestaat uit vrijstaande woningen, dubbele woningen en rijwoningen is bijna volledig verkocht. Van deze woningen is nog een enkele woning beschikbaar.

Geïnteresseerden kunnen zich oriënteren en inschrijven via BBG/www.bbgbouw.nl of via makelaardij De Passende Woning, Pleiter Makelaars.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment