030 Politiekapel Noord en Oost Gelderland

OLDEBROEK - De Chr. Oranjevereniging Oldebroek organiseert donderdagavond 11 juli een zomeravondconcert bij Zorgcentrum De Hullen aan de Stationsweg 20 in Oldebroek. Dit concert op het binnenplein begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk. Neem een klapstoel mee en kom genieten. De Politiekapel Noord- en Oost Gelderland is het muzikale visitekaartje van de politie in het gelijknamige gebied dat zich uitstrekt van Hattem tot Winterswijk. De Oranjevereniging Oldebroek biedt iedereen de mogelijkheid dit unieke concert gratis bij te wonen.

Het fanfare-orkest, onder leiding van dirigent Jan Schoonhoven, bestaat uit leden die bij de politie werkzaam zijn of zijn geweest én uit enthousiaste muzikanten uit de wijde omgeving van Apeldoorn, Noord West Veluwe en Achterhoek. Uit Oldebroek zijn de familie Van de Bosch, Bertus en zijn vrouw Berry en dochter Neelie, actief bij de kapel.

De Kapel is een actieve vereniging die door middel van optredens wil werken aan een goede relatie met het publiek. Het repertoire van het orkest is breed opgebouwd en omvat vele stijlen. Van traditionele fanfaremuziek tot lichte muziek, swingend en easy- listening.

 Aanvang 19.30 – Toegang vrij

Locatie: Zorgcentrum De Hullen

Binnenplein – Stationsweg 20  - Oldebroek

Dit zomeravond concert wordt aangeboden door de

Chr. Oranjevereniging Oldebroek

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment