wars

OLDEBROEK - Op donderdag 27 juni vindt er in het Oldebroeker bos een obstacle run plaats voor de kinderen van de Timotheusschool in Oldebroek. Het doel is geld in te zamelen voor Watoto. Het Afrikaanse kinderkoor Watoto komt namelijk optreden op vrijdag 5 juli in de Vrije Evangelische gemeente in Oldebroek. In de ochtend voorafgaand aan het concert  brengen ze een bezoekje aan de kinderen van de Timotheusschool. Ze zullen een kijkje nemen in de klassen en er is ruimte om gezamenlijk te spelen op het plein. Ook zullen ze nog een klein voorproefje laten horen van het concert wat ’s avonds wordt gegeven en als afsluiting worden er samen pannenkoeken gegeten.

Een hele happening waar de kinderen natuurlijk erg naar uitzien en omdat Watoto het vooral moet hebben van sponsoren wordt een obstacle run georganiseerd om zoveel mogelijk geld op te halen. De organisatie ligt in handen van Gerjanne Post en Alice van Beek die ook verantwoordelijk zijn voor het optreden binnen de VEG. Hoe gaaf is het dat de kinderen elkaar ontmoeten en een kijkje kunnen nemen in elkaars werelden. De kinderen van het kinderkoor zijn allemaal weeskinderen en ze zijn de ambassadeurs voor Watoto. Door media, muziek en dans vertolken zij de missie van Watoto. Ze getuigen van de liefde van Jezus door hun zang en dans.

De kinderen van de Timotheusschool kunnen gesponsord worden voor een vast bedrag of per obstakel. Er zijn van allerlei obstakels, zoals klimmen over strobalen, onder netten door kruipen, over het water balanceren, spijker slaan etc. Ook zijn er in verband met de hoge temperaturen waterobstakels toegevoegd zodat die ook voor de nodige verkoeling zullen zorgen. Gehoopt wordt op een geslaagd evenement met een mooie opbrengst voor de (wees)kinderen van Watoto.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment