CMV David

OLDEBROEK/OOSTERWOLDE - De christelijk muziekvereniging David uit Oosterwolde geeft op zaterdag 8 november een uniek najaarsconcert. Het A-orkest van deze vereniging werkt onder leiding van dirigent Jan Hibma toe naar dit unieke concert. Medewerking aan dit concert wordt verleend door de bekende pianist Jan Vayne (vleugel) en de solist Freek van der Heide (zang). Aanvang 20.00 uur.

Het concert wordt gegeven in Luctor et Emergo te Oldebroek. De entree bedraagt €7,50.

Voor meer informatie, bekijk de website van David Oosterwolde.

Rabobank Noord Veluwe heeft besloten het concert van fanfareorkest CMV David Oosterwolde met solisten Jan Vayne en Freek van der Heide financieel te ondersteunen.

De Rabobank heeft het prachtige bedrag van €1500,- beschikbaar gesteld voor de organisatie van dit bijzondere concert. Mede door de toekenning van Rabobank Noord Veluwe heeft CMV David een veelbelovend programma kunnen samenstellen. Welbekend pianovirtuoos Jan Vayne en zanger Freek van der Heide verlenen muzikale medewerking.

David is ontzettend dankbaar voor de sponsoring van Rabobank Noord Veluwe. Zonder financiële ondersteuning is het organiseren van een groot najaarsconcert immers onmogelijk. David wil Rabobank Noord Veluwe dan ook danken voor het hart dat zij heeft voor fanfaremuziek.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment