WEZEP - Op zaterdag 6 december aanstaande is CMV De Eendracht uit Wezep aanwezig op het najaarsconcert HRFSTWND. Samen met het Nationaal Jeugd Fanfare Orkest spelen zij in de Spiegel in Zwolle. De Eendracht staat onder leiding van Henry van Loo en de solisten die avond zijn Joanne van Loo, Annemieke van Loo en Merel van Bekkum. Tijdens dit concert worden ook de BUMA Brass Awards uitgereikt. Het concert begint om 20.15 uur.

Onder de naam HRFSTWND is blaasmuziek inmiddels een volwassen kunstvorm geworden. Orkesten musiceren op hoog niveau en beschikken over goede repetitie- en opleidingsfaciliteiten. Om de ontwikkelingen bij een groter publiek onder de aandacht te brengen is KCG in samenwerking met het MUI in 2007 de concertreeks HRFSTWND gestart. Door meer PR via (lokale) media is er voor deze orkesten een nieuwe publieksgroep aangeboord die de concerten ook zeer weet te waarderen. HRFSTWND is na zes edities met in 2013 in totaal 37 concerten op 15 locaties en met ruim 15.000 enthousiaste bezoekers een fenomeen.

Vanaf 2014 wordt HRFSTWND in de provincies Gelderland en Overijssel mogelijk gemaakt onder auspiciën van Stichting MuziekPlatform Oost. Voor meer informatie over HRFSTWND, klik hier.

Voor meer informatie over het programma van 6 december, klik HIER.

Op 28 november om 20.15 uur speelt Brassband Excelsior uit Zalk in de Stadsgehoorzaal te Kampen, samen met David Zwolle.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment