WEZEP – Maandagavond 3 november is de voorzitter van WHC Robert During te gast in het radioprogramma “Sportief Zijn Zeker Weten” op Loco FM. Tussen 20.00 – 21.00 uur zal de voorzitter van de grootste voetbalvereniging in de gemeente Oldebroek te horen zijn. During was degene die na een roerige periode de handschoen opnam, van zoals hij het zelf omschrijft: “Het gaat wel om WHC hé? Niet zomaar een cluppie”.

Foto Robert During Voorzitter WHC Wezep 2014

Wij, de vereniging van WHC, zijn natuurlijk benieuwd hoe hij het zelf ervaren heeft. Een voetbalvereniging waar duizenden mensen uit Wezep en Hattemerbroek bij betrokken zijn, een vereniging die diep verankerd is in de samenleving. Robert heeft zelf ook aangegeven dat speerpunten van hem en het huidige bestuur zijn: “jeugd, kunstgras en rust in de club”. Door zijn rol als voorzitter te aanvaarden, is zijn betrokkenheid en verantwoordelijkheid overduidelijk, met hem praten wij graag over zijn missie en visie voor de toekomst.

Daarnaast zal er met de schaatscoach van het Van Werven team worden teruggeblikt op de marathon wedstrijd die zaterdag 1 november in Utrecht heeft plaats gevonden. JanOosterbroek zal met ons het actuele nieuws van de zwemsport delen en Hendri Schoonhoven zal de prestaties van de VZK volleybaldames toelichten. Kortom veel actueel nieuws en sport in dit uur “Sportief Zijn Zeker Weten”.

Sportief Zijn Zeker Weten heeft uitzendingen op:
- vrijdagavond 19.00 - 20.00 uur
- zaterdagmiddag 14.00 - 18.00 uur
- maandagavond 20.00 - 21.00 uur
en is te ontvangen binnen de cirkel Harderwijk, Lelystad, Kampen en Zwolle, FM 107.2 en 107.6 (etherfrequentie) of via de kabelsysteem FM 93.10 (kabelfrequentie en via de digitale glasvezel ontvangers in de gemeente Oldebroek.

Het programma is ook via internet te beluisteren:
www.locourant.nl of kijk mee via de webcam.

Zie het gehele persbericht ook op WHC Wezep

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment