juf sellis 062

OLDEBROEK – Na 32 jaar op CNS ‘De Regenboog’ gewerkt te hebben, is juf Ina Selles uitgezwaaid. Ze gaat genieten van een welverdiende rust. Alle jaren heeft ze met veel inzet en tijd haar werk gedaan. Juf Selles verzamelde van alles en nog wat. Tot de laatste dag maakte ze nieuwe verwerkingen en andere materialen. Juf Selles: bedankt!

Op vrijdagmorgen m 8.45 uur reed groep 4 voor bij het huis van juf Selles. De kinderen waren als Indianen verkleed. Juf Selles had dezelfde opdracht gekregen en ze heeft er werk van gemaakt. Met de huifkar en alle Indianen is een toertochtje door het dorp gemaakt.

Kijk HIER voor een fotoreportage van Jan van de Pol

Bij aankomst op school stonden alle kinderen op het plein. Er was een afscheidslied ingestudeerd. Het plein was versierd met eigengemaakte slingers ende ballonnen maakten het af.

’s Morgens was er een goochelaar ingehuurd, die bij alle groepen trucs uitvoerde. Het was een gelach, gegil en verbazing ten top.

Aan het einde van de morgen is juf Selles officieel uitgezwaaid. Zij moest in het bijzijn van alle kinderen samen met haar man André allerlei opdrachten uitvoeren. Na nog een keer zingen van het afscheidslied ging juf Selles met groep 4 naar binnen om samen te eten.

’s Middags was er gelegenheid voor alle ouders en genodigden om Ina en André Selles de hand te drukken. Juf Selles is verwend en ze kijkt met veel plezier terug op deze prachtige dag.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment