Sieraden

WEZEP – Zoals bekend loopt de kledingwinkel in De Klinker aan de Stationsweg goed. De prijzen zijn extreem laag en de inkomsten worden gebruikt voor de dagelijkse kosten die er worden gemaakt voor de gratis koffie, thee, lunches en voor de gebruikskosten van het pand. Zo snijdt het mes aan diverse kanten: mensen kunnen hun overtollige kleding op een duurzame manier kwijt, anderen kunnen goede kleding kopen voor een prikkie en De Klinker kan blijven functioneren als ontmoetingsplek voor iedereen die even behoefte heeft aan een gezellig praatje bij een kop koffie of het leggen van een biljartje.

Speciale aanbieding

Regelmatig zijn er bijzondere aanbiedingen en wordt kleding in de Sale gedaan: op de toch al lage prijs komt er een maand extra korting. Velen volgen alleen daarom al de Facebook-pagina van De Klinker, maar we vinden het uiteraard nóg leuker als u gewoon eens komt kijken wat er van uw gading is. Goed voor de sociale contacten.
De komende maanden is er behalve de maandsale nog een extra zomeractie. Bij elke aankoop mag u gratis een sieraad uitzoeken en meenemen. Er hangt en ligt een mooie voorraad op u te wachten!

Sociaal

Er is dus nóg meer reden om eens een kijkje te nemen in De Klinker. Het winkelen is al een sociale bezigheid op zich, u steunt het sociale werk van De Klinker en met een mooi sieraad zal uw eigen sociale leven er ook niet minder van worden …

Rondkijken

Iedereen is welkom aan de Stationsweg 95 in Wezep. De klantenkring is erg divers. Het is een misvatting dat de kledingwinkel er alleen is voor de minst draagkrachtigen. Zo komen er asielzoekers en statushouders langs, maar ook mensen die het gewoon leuk vinden om rond te kijken in het ruime assortiment en iets passends te scoren. De vaste openingstijden zijn dinsdag t/m donderdag van 10 tot 16 uur en vrijdag van 14 tot 17 uur. De kledingcontainer is altijd bereikbaar.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment