IMG 3843bij

OLDEBROEK  -  De Groene Zomercampus is een vernieuwende onderwijsweek met aandacht voor duurzaamheid en innovatie. Het programma bestaat uit educatieve onderdelen voor basis- en middelbare scholen. Kinderen en jongeren leren op hun eigen niveau zowel actief als interactief over duurzaamheid. Dit gebeurd door diverse activiteiten aan te bieden over thema’s als: duurzaam wonen, afval, klimaat, food & fashion, duurzame energie, techniek en mobiliteit. De week vindt plaats van 17 t/m 21 juni 2019.

Activiteiten worden aangeboden in samenwerking met lokale bedrijven en organisaties. Vanuit hun expertise nemen ze leerlingen door middel van workshops en excursies mee in de wereld van duurzaamheid.

De Groene Zomercampus wordt aangeboden door de gemeenten Oldebroek en Elburg in samenwerking met duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam. De activiteiten en workshops zijn kosteloos voor scholen.

Kijk HIER voor een overzicht van de workshops en excursies waarvoor scholen zich kunnen inschrijven. De workshops en excursies worden regelmatig aangevuldHoud de website in de gaten!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment